Kaitsepolitseiameti uus maja sai valmis (2)

Postimees
Copy
Kapo uue peamaja aadress on Luise 1.
Kapo uue peamaja aadress on Luise 1. Foto: KAPO

Tallinnas sai valmis kaitsepolitsei peamaja juurdeehitus ning töötajad ja tehnika on kolitud Toompuiestee 3 hoonest Luise 1 majja, mis on ka kapo uus ametlik aadress.

Kaitsepolitseiameti peadirektor Margo Palloson ütles, et juurdeehitus oli kauaoodatud ja kriitiliselt vajalik. «Lahendame sellega karjuva ruumipuuduse, saame oma töötajatele pakkuda kaasaegseid töötingimusi ning ameti uus peakorter vastab tänastele kõrgendatud julgeolekunõuetele.»

Nüüd pääsevad asutusevälised inimesed hoonesse Luise 1 väravast, kus tuleb läbida varasemaga sarnased turvaprotseduurid. Postipääsla aga asub nüüd Luise 3, kus saavad liikuda kullerid ja postiautod. Kogu vajalik info on kättesaadav ka kaitsepolitsei kodulehel.

Palloson möönis, et uues hoones on tulnud rahapuudusel ka osa vajalikest ehitustöödest ootele panna. «Kaitsepolitseiameti kompleks ei ole aga veel kaugeltki valmis, jätkame vana hoone renoveerimisega ja alles nende tööde lõppemise järel saab ruumipuudus lõplikult lahendatud.»

Kaitsepolitseiameti vanas hoones algab renoveerimine, mis peaks kava kohaselt lõpule jõudma järgmise aasta sügiseks. Seejärel saab kaitsepolitsei peamaja kompleksi tervikuna pidulikumalt vastu võtta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles