Metsakaitsja, kelle auto rehvid Lahemaal läbi torgati: politsei alustas väärteomenetlust

Postimees
Copy
Metsakaitsja Mati Sepp
Metsakaitsja Mati Sepp Foto: Ain Liiva

Metsakaitsja Mati Sepp avastas 20. septembri õhtul Lahemaa rahvuspargis metsast välja tulles, et tema auto kõik neli rehvi on tühjad. Nüüd kinnitas remonditöökoda talle, et rehvid torgati läbi arvatavasti noaga. Politsei võttis Sepalt tunnistuse ning alustab väärteomenetlust.

Sepp meenutas Facebookis, et sattus Lahemaa rahvuspargis üsna suurde hätta, kui avastas metsast välja tulles, et kõik neli autorehvi on tühjad. Ta kutsus kohale politsei, aga paraku polnud neil võimalik tulla ja nii tuli abi otsida sotsiaalmeedia kaudu, sest kodu oli umbes 160 km kaugusel.

«See, et mu töö on ohtlik, on mulle juba varasematest kogemustest teada, aga siis on aidanud kiired jalad. Midagi sellist, et seljataga häbiväärselt ja alatul moel kõik auto rehvid läbi lõigatakse, on täiesti uus. Nüüd on ametlik kinnitus olemas ning politsei võttis minu avalduse vastu. See on olnud üks õpetlik ja raske sündmuste jada, kus kõik, mis sai valesti minna, läks halvasti, ja mis sai hästi minna, läks ka siiski hästi,» nentis Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles