Tondi viadukti ehitus katkestab oktoobris ajutiselt rongiliikluse

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Autodele on Tondi raudteeülesõit juba pikemat aega suletud. Oktoobris katkeb seal ka rongiliiklus.
Autodele on Tondi raudteeülesõit juba pikemat aega suletud. Oktoobris katkeb seal ka rongiliiklus. Foto: Mihkel Maripuu

Tondi raudteealuse läbisõidu ehitustööde tõttu katkeb sügisesel koolivaheajal, 21.-29. oktoobrini ajutiselt rongiliiklus Balti jaama ja Tondi vahelisel lõigul.

Sel perioodil rajatakse viadukti konstruktsioonid ning kontrollitakse selle vastupidavust. Nende tööde ajal pakub Tallinn Tondile viivatel ühistranspordiliinidel – trammid nr 3, 4 ja 6 ning buss nr 23 – kõigile reisijatele tasuta sõiduõigust.

Abilinnapea Vladimir Svet märkis, et Tondi ülesõidu rekonstrueerimine kahetasandiliseks aitab tagada, et rongid ja teised liiklejad on üksteisest eraldatud ja olukord muutub märksa turvalisemaks. «Taolised ehitustööd on aga keeruline ja ajamahukas ettevõtmine, mis toob paraku ajutisi ebamugavusi ja mõjutab paljude linlaste igapäevast elu ning liiklemist. Oktoobris toimuvate ehitustööde ajal, kui rongiliiklus on Balti jaama ja Tondi vahel täielikult peatatud, pakume tasuta sõiduõigust trammiliinidel nr 3, 4, 6 ja bussiliinil nr 23 ka mittetallinlastele. See võimaldab kõigil reisijatel hõlpsalt Tondile jõuda, kust saab siis oma teekonda rongiga jätkata,» lausus abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles