Harjumaal hukkus rongiõnnetuses vanem naine (3)

Lomely Mäe
, ajakirjanik
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Sille Annuk

Pühapäeva, 1. oktoobri pärastlõunal Harjumaal Lahinguvälja raudteepeatuses jalakäija surmaga lõppenud õnnetuse tõttu on liiklus idasuunal häiritud.

Kell 13.40 väljunud Narva – Tallinna rongile astus Lahinguvälja peatuse ülekäigul ette jalakäija, kes kokkupõrke tulemusel hukkus. Sündmuskohale on kutsutud politsei ja kiirabi.

Politsei sai teate raudtee ülesõidukohal juhtunud õnnetusest kell 16.05. Esialgse info kohaselt vilkusid rongi lähenemisest hoiatavad punased tuled ja tõkkepuud olid all, kui 83-aastane naine raudteed ületas.

Paraku ei jõudnud naine piisavalt kiiresti üle tee ning sai lähenenud rongilt löögi.

Jalakäija hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, lisas PPA pressiesindaja.

Liiklusõnnetuse tõttu on raudtee kahest sõidusuunast üks suletud. Õnnetuse tõttu hilinevad kell 15.55 väljunud Aegviidu – Tallinna rong ja kell 13.40 väljunud Narva – Tallinna rong. Õnnetuse tõttu võib idasuuna raudteeliikluses olla veelgi hilinemisi.

Elron hüvitab pileti, kui rong hilineb 30 või enam minutit ning hüvituse saamiseks tuleb täita tagastusvorm Elroni veebilehel. Täpsem info sõiduplaanimuudatuse kohta on Elroni kodulehel või tasuta rongiinfo telefonil 616 0245.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles