Kahe inimese mõrvakatses süüdistatav mees peab kohtu ette astuma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Zaitseva / SL Õhtuleht

Harju maakohtus peab esmaspäeval astuma kohtu ette noormees, kellel lasub süüdistus mullu sügisel Tallinnas kahe mehe mõrvakatses.

22-aastase Farhadi süüasjas toimuval eelistungil saavad menetluspooled esitada kohtule taotlusi ning pannakse paika protsessi ajagraafik.

Süüdistuse järgi tungis Farhad mullu ööl vastu 8. oktoobrit Tallinnas Asunduse tänava korteris noaga kallale 1975. ja 1967. aastal sündinud mehele ning püüdis neid tappa. Farhad pussitas mõlemat kannatanut mitu korda, põhjustades neile eluohtlikke vigastusi. Kannatanud pääsesid eluga vaid seetõttu, et neil õnnestus korterist põgeneda ja abi kutsuda.

Politsei pidas Farhadi kahtlustatavana kinni 12. oktoobril ja ta vahistati Harju maakohtu loal 14. oktoobril. Kohtueelse uurimise lõppedes esitas prokuratuur talle süüdistuse mõrvakatses. Farhadi pole varem kriminaalkorras karistatud.

Süüdimõistmisel mõrvakatses näeb karistusseadustik ette kaheksa- kuni 20-aastase või kuni eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles