Lasnamäel hävisid jäätmejaama angaari tulekahjus veoauto ja ekskavaator

Postimees
Copy
Lasnamäel Silluse tänaval põles jäätmejaama angaar. Pilt on tehtud mais 2023 Lasnamäel Suur-Sõjamäe jäätmejaama ja Pakendikeskuse tulekahju järelkustutustöödel.
Lasnamäel Silluse tänaval põles jäätmejaama angaar. Pilt on tehtud mais 2023 Lasnamäel Suur-Sõjamäe jäätmejaama ja Pakendikeskuse tulekahju järelkustutustöödel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnas Lasnamäel puhkes ööl vastu teisipäeva jäätmejaama angaaris tulekahju, milles hävisid veoauto, ekskavaator ning umbes kolmandik katusest.

Häirekeskus sai kell 00.12 teate, et Lasnamäe linnaosas Silluse tänaval põleb jäätmejaama laohoone, millest leegid välja ulatuvad, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Sündmuskohale saabunud Lasnamäe päästjad nägid, et põleb PVC-materjalist tentangaarõ, kus on sees ehituspraht, prügi ning ka rasketehnika. Päästjad alustasid kustutustöödega ning juurde kutsuti ohtralt lisajõude. Kokku moodustati kolm suitsusukelduslüli, kes asusid tulekollet seest otsima ning kustutama.

Kell 00.51 saadi suuremad leegid kontrolli alla. Sees põles umbes 300 ruutmeetrit ehitusprahti ning tulekahjus hävines angaaris olnud veoauto, ekskavaator ning umbes kolmandik katusest.

Kell 3.08 oli tulekahju likvideeritud ning üksused vabad.

Sündmuskohal tegutsesid Assaku, Kesklinna, Lasnamäe, Lilleküla ja Pirita kutselised päästekomandod koos tehnikaga ning Rae vabatahtlikud. Päästetöid juhtis Põhja päästekeskuse välijuht.

Tulekahjus keegi kannatada ei saanud. Täpse tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles