Kaja Kallas soovitab ajakirjandusel teravikku enda pealt Kersti Kaljulaidi tegemistele suunata (77)

Postimees
Copy
Kaja Kallas ja Kersti Kaljulaid heategevusüritusel Ämari lennubaasis. Vasakul istub Arvo Hallik.
Kaja Kallas ja Kersti Kaljulaid heategevusüritusel Ämari lennubaasis. Vasakul istub Arvo Hallik. Foto: Mihkel Maripuu

Ajakirjandus on võrreldes peaministri abikaasa ettevõtte seotusele Venemaa äridega võrreldamatult vähe tähelepanu osutanud president Kersti Kaljulaidi kuulumisele Venemaalt kütust importinud Alexela nõukokku, ütles peaminister Kaja Kallas  teisipäeval (RE) Vikerraadio saates «Stuudios on peaminister».

«Hea näide on, kuidas /.../ Kaljulaidi asja ja mind käsitletakse - need on täiesti erinevad [käsitlused]. Kui Kaljulaid ühines Alexela nõukoguga, kuigi terve aasta oli ajakirjanduses kirjutatud, kuidas Alexela ostab Venemaalt, impordib kütuseid, siis ometi ta selle nõukoguga ühines,» vahendab Eesti Rahvusringhääling uudisteportaal Kallast.

«Mida ma tahan öelda – mind lüüakse risti mu abikaasa äripartneri tegevuse pärast ja samas presidenti koheldakse teistmoodi, kes on juhtorganis äriühingus. /.../ Te ei küsinud [Kaljulaidilt] kordagi, kuidas on võimalik, et äriühingu juhtorgani liige loeb ajakirjandusest 26. septembril, et Alexela tegutseb Ve-nemaal edasi ja impordib kütust, kui 19. juunil oli [Eesti] Päevalehes väga-väga põhjalik lugu selle kohta,» lisas ta.

Kommentaarid (77)
Copy
Tagasi üles