Noormehele sihilikult otsa sõitnud politseinik jäi võimuliialduses süüdi (3)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Robertas Požela (paremal) kaitsja Mihkel Gaveri sõnutsi ei vasta tõele, justkui tahtnuks politseinik tema teenistusmasina kapotile hüpanud mehele kätte maksta. Tema sõnul oli ka videost näha, et Požela oli kinnipidamisel rahulik ja noormehe suhtes sõbralik.
Robertas Požela (paremal) kaitsja Mihkel Gaveri sõnutsi ei vasta tõele, justkui tahtnuks politseinik tema teenistusmasina kapotile hüpanud mehele kätte maksta. Tema sõnul oli ka videost näha, et Požela oli kinnipidamisel rahulik ja noormehe suhtes sõbralik. Foto: Urmas Luik

Tallinna ringkonnakohus leidis eile, et Pärnu kesklinnas noormehele sihilikult autoga otsa sõitnud ning ta seejärel raudu pannud politseinik pani toime võimuliialduse ja ebaseadusliku vabaduse võtmise.

Tallinna ringkonnakohus jättis Pärnu maakohtu 28. märtsi otsuse Robertas Požela süüdi tunnistamises ja karistamises muutmata. Pärnu maakohus mõistis Poželale võimuliialduse ja ebaseadusliku vabaduse võtmise eest liitkaristuseks kaheaastase vangistuse, mida ei pöörata täitmisele, kui mees ei pane kahe aasta pikkuse katseaja jooksul toime uut tahtlikku kuritegu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles