Elektrita on üle 8000 majapidamise (2)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Tormist tingituna on palju elektrikatkestusi. Pilt on illustratiivne.
Tormist tingituna on palju elektrikatkestusi. Pilt on illustratiivne. Foto: Paul Poderat

Torm on juba murdnud palju puid ja oksi, mis on tekitanud hulgaliselt rikkeid üle Eesti. Praegu on elektrita ligi 8100 majapidamist ning Elektrilevi hinnangul see number kindlasti veel kasvab.

Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm sõnas, et ettevõtte jaoks on prioriteet võimalikult kiiresti rikked likvideerida.

«Oleme suurendatud jõududega tööl kahes vahetuses. Kuna torm ennustuste järgi alles kogub hoogu, siis näeme, et rikkeid on veel juurde tulemas. Kahjuks on rikete lahendamine nii tugevate tuulte ja äikesega raskendatud, kuna see on eluohtlik ja ohutus on kõige olulisem. Paneme ka inimestele südamele, et kõiki hoiatusi järgida ning ohtliku ilmaga püsida kodus turvaliselt ja tervena.»

Praegu on elektrita ligi 8100 klienti ning see number ettevõtte hinnangul kindlasti veel kasvab. Elektrilevi teatel teevad brigaadid tööd rikete kõrvaldamisel kahes vahetuses üle Eesti. Samas võivad niivõrd tugevad tormituuled koos äikese ja vihmaga rikete lahendamise aega pikendada, kuna on eluohtlik elektritöid teha. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles