GALERII Nõmme turu välialal käivad ümberehitustööd

Postimees
Copy

Nõmme turul algasid oktoobri alguses uuendustööd, mille käigus vahetatakse välja väliletid ja korrastatakse ära vajunud kiviparketti.

Senine välilettide ala on tühjaks tehtud ja ajutise aiaga piiratud. «Välilettide uuendamine on hädavajalik, kuna vanad müügiletid on amortiseerunud. Lisaks tõstame uuenduste käigus lettide katusekonstruktsioone kõrgemale, et pikematel külastajatel oleks mugavam sisseoste teha. Samuti lisame lettidele juurde valgustust, et pimedal ajal oleks letid eemalt külastajatele nähtavamad ning ostlemine mugavam. Kohapeal suuri ehitustöid karta ei tule, sest ehitaja paigaldab uued letid turule moodulitest. Uued väliletid tulevad sarnased vanadega ning müügikohtade arv ei muutu,» teatas turu juhtkond.

«Välilettidel kauplejad on ehitustööde perioodil paigutatud turu territooriumil erinevatesse paikadesse. Kindlasti leiate oma lemmikmüüjad vaevata üles,» lubab turu Facebooki leht optimistlikult.

Paraku on teisipäeva lõuna paiku pilt avalettidel müüdava värske toidukraami osas nukker. Mõned müüjad on oma lettidega kolinud tänavapoolse sissepääsu juurde ning hinnasiltide kõrval on vähemalt ühe müüja juures ka suur silt «Lõpumüük». Veel üks taluperemees on oma kaubaga hoopis turu teises servas. Temani jõuavad vaid nee, kes tervele turule ringi peale teevad.

Ehitustööd turul kestavad kuni aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles