Tormi tekitatud katusekahju tõotab tulla viimaste aastate suurim (2)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Tormikahjud Põlvamaal Suurkülas, kus tromb viis korterelamu katuse, murdis puid ja kahjustas kõrvalhooneid.
Tormikahjud Põlvamaal Suurkülas, kus tromb viis korterelamu katuse, murdis puid ja kahjustas kõrvalhooneid. Foto: Arvo Meeks/Lõuna-eesti Postimees

Merle Kivi mäletab, et kui ta suvel Põlva vallas Suurkülas vastremonditud korterit kindlustama hakkas, oli kindlustuse esindaja lubanud talle maa ja taeva kokku, et isegi kõrvalhooned saavad kaitstud, aga kui oktoobri alguse tormituuled katuse ära viisid ning ta hüvitise saamiseks avalduse kirjutas, kuulis ta, et katusele kindlustuskaitse ei laiene.

Põhjus on selles, sai ta teada, et kahekorruseline kaheksa korteriga maja, millelt tuul neli aastat tagasi pandud plekk-katusest üheksaruutmeetrise tüki koguni kilomeetri kaugusele lennutas, oli ühistul kindlustamata.

Ei aidanud Tartu Ülikooli kliinikumis hooldusõena töötavat Kivi ka see, et teise korruse korter, kus ta elab, oli kindlustuslepingu järgi kaitstud loodusõnnetuste eest.

«Ma olin väga-väga pettunud,» ütles Kivi Postimehele. Ta lõpetas selle peale Swedbankiga kindlustuslepingu, sest tundis, et teda on petetud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles