Politsei otsib Laagri alevikus jalgrattal lapsele otsa sõitnud autojuhti (1)

Postimees
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval, 10. oktoobri hommikul kella 8.20 paiku sõitis Laagri alevikus sõiduauto BMW juht otsa jalgrattal sõitnud lapsele. Tunnistajate sõnul kaldus Vanasilla tee 6B maja juures sõiduauto BMW paremale, misjärel põrkas kokku jalgrattal liikunud 10-aastase poisiga.

Teisipäeval, 10. oktoobri hommikul kella 8.20 paiku sõitis Laagri alevikus sõiduauto BMW juht otsa jalgrattal sõitnud lapsele. Tunnistajate sõnul kaldus Vanasilla tee 6B maja juures sõiduauto BMW paremale, misjärel põrkas kokku jalgrattal liikunud 10-aastase poisiga. Õnneks ei saanud laps õnnetuses tõsiselt viga. Kokkupõrke järel jäi sõiduki juht seisma ja küsis ka poisilt, kas temaga on kõik korras, kuid sõitis seejärel edasi.

Põhja prefektuuri avariimenetlusgrupi uurija Aire Askileiskiri sõnul tuleks olukorras, kus üks avarii osapooltest on laps, teavitada õnnetusest ikkagi numbril 112. „Lapsed ei pruugi osata oma võimalikke vigastusi hinnata, seda eriti pärast ehmatavat õnnetust. Seetõttu on alati hea, kui kiirabi ikkagi lapse tervise üle vaataks,“ lisas Askileiskiri.

Tunnistajate sõnul oli autojuht siilisoenguga noormees, kes kandis musta värvi kapuutsiga pusa. Tema auto oli tumerohelist värvi vanema mudeli BMW.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid õnnetust pealt nägema ja mäletavad õnnetuses osalenud auto registreerimisnumbrit, sellest teada anda. Samuti on väga oodatud, kui õnnetuse põhjustanud juht ise politseiga ühendust võtab kirjutades aire.askileiskiri@politsei.ee või helistades 612 5693.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles