70 avaliku sektori tippjuhti koguneb Pärnusse kahepäevasele juhtimiskonverentsile

Postimees
Copy
70 avaliku sektori tippjuhti koguneb Pärnusse kahepäevasele juhtimiskonverentsile.
70 avaliku sektori tippjuhti koguneb Pärnusse kahepäevasele juhtimiskonverentsile. Foto: Lilli Tölp

Pärnus algab neljapäeval kahepäevane avaliku teenistuse tippjuhtide konverents, mis keskendub innovatsioonile ja muudatuste juhtimisele ning kus osaleb ligi 70 avaliku teenistuse tippjuhti.

Neljapäeval ja reedel toimuvat konverentsi rahastab Euroopa Sotsiaalfond ning see läheb maksma 27 000 eurot.

Avaliku teenistuse tippjuhid püüavad leida vastuseid küsimustele, kuidas toimuda muutuva maailmakorra taustal riigi ja juhtidena, et tagada püsimajäämine ja areng.

Riigikantselei Tippjuhtide kompetentsikeskuse juhi Maria Küti sõnul on arendamist vajavaid valdkondi riigis palju ning raha on piiratud hulk.

«Igal eelarveprotsessis tehtud otsusel on mõju ühiskonnale ning neid otsuseid teevad selleks valimistel mandaadi saanud poliitikud. Kui aga otsus ühe või teise valdkonna või projekti rahastamiseks on tehtud, vaatab poliitik ühes oma valijatega avaliku sektori tippjuhtide otsa, kes iga eraldatud sendi peaksid meie kõigi ühiseks hüvanguks võimalikult hästi tööle panema,» rääkis Kütt.

Konverentsi ettekandjatena astuvad teiste seas üles välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov, Eesti panga majanduspoliitika ja -prognoosi allosakonna juhataja Rasmus Kattai, e-residentsuse programmi analüütik Indrek Seppo ja Tartu ülikooli tehnoloogiauuringute kaasprofessor Laur Kanger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles