Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses inimene

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Häirekeskus sai täna kella 14.50 ajal teate, et Tallinna-Narva maanteel Viru-Nigula vallas Kõrkkülas põrkasid kokku sõiduautod Infiniti ja Audi. Esialgsetel andmetel hukkus õnnetuses üks inimene ja sai viga kolm inimest.

Õnnetuses hukkus Audit juhtinud 53aastane mees. Tema kõrval istunud naine sai raskelt viga ja viidi haiglasse. Infinitis oli kokku neli inimest, kes kõik viidi haiglasse: autot juhtinud 43aastane mees, tema kõrval istunud 44aastane mees, taga istunud 39aastane naine ja 7aastane tüdruk.

Ida prefektuuri operatiivjuht Jaanus Murakas ütles, et esialgsetel  andmetel juhtus raske liiklusõnnetus, kui Tallinnast Jõhvi poole liikunud sõiduauto Audi kaldus vastassuunda ja põrkas seal kokku sõiduautoga Infiniti. «Mis asjaoludel Audi vastassuunda kaldus, seda on praegu veel vara öelda, oleme asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetlust. Õnnetuse toimumise ajal oli tugev tuul ja vihmasadu,» lausus Murakas. 

«Ilmad on viimastel nädalatel olnud heitlikud ja tuulised ja on olnud ka juba öökülma. Muutlik ilm ja järjest rohkem pimenevad õhtud teevad teeolud kindlasti keerulisemaks, palun kõikidel liiklejatel sellega arvestada ja oma sõidustiil vastavalt sellele valida.»

Õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud suurim sõidukiirus on 90 km/h. Liiklus avati mõlemas suunas kella 17 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles