Teetööd segavad liiklust viies maakonnas

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Tartu linnavalitsus

Transpordiameti teatel segavad teisipäeval algavad teetööd liiklust Harju-, Lääne-Viru-, Tartu-, Rapla- ja Võrumaal.

Harjumaal Kanama ühendustee Tallinna-Pärnu-Ikla maantee ja Tallinna ringtee vahel suletakse kella 8–20 freesimistöödeks. Liiklus suunatakse läbi Kanama liiklussõlme. Operatiivsõidukitele on läbipääs tagatud.

Tallinna ringtee 8. kilomeetril Karlas on kella 9–20 seoses konsooli vundamendi ehitusega üks sõidurada suletud ja kehtib kiiruspiirang 70 kilomeetrit tunnis.

Tallinna ringtee 28. kilomeetril Jälgimäel Saue suunal suletakse kella 9–20 üks sõidurada piirdetööde tõttu. Töödealas kehtib kiiruspiirang 70 kilomeetrit tunnis.

Lääne-Virumaal Tallinna–Narva maantee 129. kilomeetril Aseris tehakse kella 10–12 trasside ehitustöid. Töödealas on kehtib kiiruspiirang 50 kilomeetrit tunnis ning võib esineda lühiajalist sõidukite peatamist.

Tartumaal Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Käreveres suletakse kell 8 üks sõidurada geoloogilise uuringu tõttu. Teetööd on liikuva iseloomuga ja kestavad 18. oktoobri õhtuni.

Raplamaal Lelle–Vahastu maanteel suletakse kell 13 raudteeülesõit remonttöödeks ning avatakse taas 20. oktoobril. Liiklejate ümbersõit on korraldatud Käru ja Kädva kaudu.

Võrumaal Vana-Roosa–Hürova tee 3.–6,5. kilomeetritel Punsas suletakse kell 10 teelõik liiklusele teeremondi tõttu. Ümbersõit on korraldatud Kallaste, Varstu ja Matsi kaudu. Teelõik avatakse liiklusele 10. novembri õhtul.

Transpordiamet ootab teavet teeolude kohta telefonil 1247. Lisateavet teeolude kohta saab vaadata http://tarktee.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles