FOTOD Veereva betoonkera peatamine lõppes «Reporteri» saatejuhile vigastusega

Elu24
Copy
Liikuma pääsenud betoonmuna lõhkus Masina tänaval sõiduauto.
Liikuma pääsenud betoonmuna lõhkus Masina tänaval sõiduauto. Foto: Mihkel Maripuu

Suure kivikera mäest alla veeremist esmaspäeval Tallinnas Fahle kvartalis takistada püüdnud Kanal 2 «Reporteri» saatejuhile Tõnis Sarapile lõppes see jalavigastusega, kannatada sai ka betoonmüraka teekonna lõpetanud BMW.

Sarapi sõnul märkas ta juhuslikult, et mingi pall veereb mäest alla, ning hakkas seda filmima. «Väga pikalt ma seda aga teha ei saanud, siis oli ta [veerev betoonkera] juba minu juures,» meenutas mees. «Panin lolli peaga jala sinna ette, teadmata, et pall on tegelikult kivist. Kõik läks selles mõttes hästi, et jalga ma ei murdnud, ent kivi ka ei peatanud,» meenutas Sarap.

Fahle kvartalit haldava Fausto Grupi majahalduri Rando Suusteri sõnul ei ole aga turvakaamera pildist näha, et keegi oleks autode liikumise piiramiseks mõeldud ning parkimisplatsilt lahti pääsenud betoonkera veeremist takistanud. «Nii et see ei mõjuta tõenäoliselt ka kindlustust ja kahju korvamist,» nentis ta. «Ülemise kaamera järgi olid kohapeal küll inimesed, kes toimuvat pealt vaatasid, aga takistama keegi ei jooksnud. Võib-olla vahepeal, kuhu kaamerapilt ei ulatunud, aga meile sellist infot teada ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles