Kaitsepolitsei peadirektori asetäitjaks saab Andres Ratassepp (2)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kapo uue peamaja aadress on Luise 1.
Kapo uue peamaja aadress on Luise 1. Foto: KAPO

31. oktoobril lõpetab kaitsepolitsei peadirektori asetäitja Martin Arpo oma teenistuse ning alates kolmapäevast jätkab tema järelkäijana seni büroo juhina töötanud Andres Ratassepp.

Arpo sõnul on tema otsus kaitsepolitseis töö lõpetada isiklik. «Olen kaitsepolitseis töötanud 23 aastat, neist viimased kümme peadirektori asetäitjana ning tundsin 50. eluaastale lähenedes, et vajan rohkem isiklikku aega,» selgitas ta ja lisas, et aitas ka uuel peadirektoril ametisse sisse elada.

Uude ametisse asuv Ratassepp ütles, et kaitsepolitsei ülesanne on ennetada ja tõkestada ohte riigi julgeolekule nii tõhusalt kui võimalik. Ta möönis, et asub ametisse pinevas julgeolekuolukorras. «Sõjaliste kriiside aegu, nii Venemaa agressioon Ukraina vastu kui ka Iisraeli-Hamasi konflikti tulipunktis peame meie uurima kahjustada saanud merealust taristut ning menetlema keerukaid korruptsioonijuhtumeid.»

Kaitsepolitsei peadirektori asetäitja nimetab ametisse kaitsepolitsei peadirektori ettepanekul siseminister. Kaitsepolitsei peadirektoril Margo Pallosonil on kolm asetäitjat, lisaks Ratassepale Aleksander Toots ja Martin Perling.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles