Kallas vastas Ansipi kriitikale: tal olid kõik võimalused mult küsida neid küsimusi (22)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Peaminister Kaja Kallas.
Peaminister Kaja Kallas. Foto: Konstantin Sednev

Peaminister Kaja Kallas (RE) rääkis Vikerraadio saates «Stuudios on peaminister», et erakonnakaaslasest eurosaadik Andrus Ansip kritiseeris teda seetõttu, et tulemas on Euroopa Parlamendi valimised. 

Kallas rääkis stuudios, et 30. septembril toimus Tartus erakonna volikogu, kus oli kohal ka Ansip. «Ta ei küsinud ühtegi küsimust, ei avalikult ega kohvipausil, minult otse. Miks ta kasutab seda läbi ajakirjanduse? Te olete teadlikud siin sellest, et on tulemas Euroopa Parlamendi valimised ja need toimuvad järgmisel aastal,» ütles Kallas. Ta lisas, et tahaks kuulata Euroopa-teemalisi arutelusid, kuid paraku annab sisepoliitika rohkem eetriaega.

Kallas rõhutas, et valitsusel on tulnud teha raskeid ja ebapopulaarseid otsuseid ja seetõttu on ka väga populaarne positsioon minna valimistele vastu neid otsuseid kritiseerides. 

«Pärast seda, kui Ansip ei ole erakonna esimees, on ta alati erakonna juhte kritiseerinud. See on tavapärane stiil,» rääkis Kallas Vikerraadios ja lisas: «Meil on olulised teemad ja igasugusele kriitikale ei jõua reageerida.»

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles