VIDEO Liiklusõnnetust lahendav politseipatrull pääses napilt otsasõidust

Postimees
Copy

Tallinna-Narva maanteel pääses liiklusõnnetust lahendanud politsei avariigrupp nädalavahetusel napilt otsasõidust, ohtliku olukorra põhjustanud juht kihutas peatumata edasi.

Avariigrupi politseinikud peatasid olukorra lahendamiseks oma politseibussi sõiduteel. Töötavate vilkuritega sõiduki taha paigutasid nad ohutuse tagamiseks ja liikluse suunamiseks ka punased koonused.

Valgest ajast, sirgest teest ja kaugele nähtvavast politseisõidukist hoolimata suutis üks autojuht olukorda märgata viimasel hetkel ja sõitis katki viis teele paigutatud koonust. Vähe jäi puudu väga tõsisest liiklusõnnetusest.

Juht ei vaevunud isegi peatuma, vaid kihutas sündmuskohalt minema. Politsei tegi sõiduki ja selle juhi kindlaks ning alustas juhtunu uurimiseks menetlust, teatas liiklusjärelevalvekeskus.

Politsei tuletab meelde, et teel peatunud politseipatrulli märgates tuleks kiirust vähendada ja olla eriti tähelepanelik. Kui on juhtunud õnnetus, tuleb ohutult peatuda ja veenduda, et keegi viga ei saanud. Lahkuda võib alles siis, kui kõik asjaolud ning edasised tegevused on selged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles