Parlamendisaadikud lähevad Ugandasse Eesti edusamme tutvustama

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kõiv.
Tõnis Kõiv. Foto: Andres Haabu

Neli riigikogulast ja riigikogu kantselei direktor osalevad Ugandas 29. märtsist 6. aprillini peetaval Parlamentidevahelise Liidu assambleel.
 

Assamblee peateemaks on seekord «Parlamendid ja inimesed – vahet ületades» ja seal arutatakse maailma poliitilist, majanduslikku ja sotsiaalset olukorda, kirjutab Õhtuleht.

«Olen seda meelt, et iga Eesti parlamendisaadiku käik piiri taha peaks jätma maha mingi positiivse märgi, tutvustama Eestit ja looma maailmas teadmist, et oleme üks väike, aga tubli riik nutikate inimestega ning et Eestist on alguse saanud mitu head asja, mis maailma paremaks teevad,» sõnas Kõiv, kes astub assamblee plenaaristungil üles ka ettekandega.

Reisiseltskonda kuuluvad reformierakondlane Tõnis Kõiv delegatsiooni juhina ning liikmed Erki Nool (IRL), Marika Tuus-Laul (KE), Jaan Õunapuu (SDE) ja riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul. Delegatsiooni reisikuludeks kulub 12 699 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles