GALERII Riigikogu esimees võttis vastu evangelistliku kõneleja Nick Vujicici (2)

Postimees
Copy

Riigikogu esimees Lauri Hussar (Eesti 200) kohtus kolmapäeval maailmakuulsa evangelistliku kõneleja Nick Vujiciciga.

Vujicici Eestisse tuleku võõrustaja ja peakorraldaja on MTÜ Kristlik Misjon Jumala Otsijate Liikumine koostöös Eesti kristlike kirikutega.

Nick Vujicic

Nick Vujicic sündis 1982. aastal Austraalias Melbourne'is vanemate ja arstide šokiks ilma jäsemeteta. Tema puudele ei leitud meditsiinilist põhjendust.

Perekonna toel alustas Nick täisväärtuslikku elu, lubamata oma kehalisel seisundil elustiili piirata. Nick mõtles pidevalt, miks ta on teistest lastest erinev. Ületades nii depressiooni kui ka üksindust, tegeles ta koolieas innukalt noorukitele tüüpiliste asjadega.

Esimest korda esines Nick avalikult kristliku sõnumiga 19-aastaselt. Tänaseks on ta jaganud lugu oma innustavast tahtejõust miljonitele inimestele maailmas.

Nick teeb kiusamise vastase sõnumi levitamiseks koostööd paljude riikide haridusministeeriumitega. Ta töötas välja õppekava Attitude Is Altitude, mis aitab noortele sisendada positiivseid väärtusi ja hoiakud. Ta on pühendunud inimkaubandusohvrite ja orbude päästmisele, kohtunud presidentide ja peaministritega.

Ettevõtja, investori, produtsendi ja näitlejana tegutseva Nicki raamatud kuuluvad enimmüüdute hulka. Ta armastab kalapüüki, maalimist ja ujumist.

Nick on külastanud 78 riiki, esinenud 3500 laval, kokku ligi 800 000 kuulajale.

2005. aastal reisis Nick Austraaliast Lõuna-Californiasse, kus asutas jäsemeteta elule pühendatud mittetulundusühingu Life Without Limbs, mille presidendi ja tegevjuhina ta tegutseb.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles