Vallavanem ja psühholoog ei mahu ühte valda ära (7)

Aimar Altosaar
, ajakirjanik
Copy
Aegviidus Eesti Loodus- ja Loomateraapia Keskuse alal leidis aset vaimse tervise festival «Olemise võlu». Fotol Kristi Raava. 
Aegviidus Eesti Loodus- ja Loomateraapia Keskuse alal leidis aset vaimse tervise festival «Olemise võlu». Fotol Kristi Raava. Foto: Taavi Sepp

Kui psühholoog Kristi Raava pidas aasta alguses plaani korraldada Aegviidus Eesti esimene vaimse tervise festival «Olemise võlu» looduse- ja loomade kaasamisega laste ja noorte teraapiasse, siis uskus ta, et üritusest võidavad kõik.

Uus festival võiks olla piirkonna tunnusüritus, mis tooks juurde tähelepanu ning koostöövõimalusi kohalikule kogukonnale. Endine Aegviidu vald, mis on praegu osa suurest Anijast, ainult võidaks sellest üritusest.

Aegviidu, mille endises postkontorihoones Kristi Raava MTÜ Eesti Loodus- ja Loomateraapia Keskus asub, sobiks suurepäraselt ka kogu Eesti loodusteraapia keskuseks. Sest on ju laiemalt Kõrvemaana tuntud alale rajatud palju matkaradasid, mis sobivad hästi ka peredele puhkamiseks ja tervisespordiks. Head ühendusteed teevad huvilistele kohalejõudmise lihtsaks.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles