Pühapäeval avatakse Pirita spordikeskuse uisuväljak

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Uisuväljak.
Uisuväljak. Foto: Mailiis Ollino

Tallinnas avatakse taas kõigile huvilistele Pirita kunstjääga uisuväljak.

Külastajaid oodatakse alates pühapäevast, 26. novembrist iga päev kella 10-22. Pirita uisuhooaeg kestab märtsi lõpuni.

Algselt oli plaanis liuväli avada juba laupäeval, aga ilmaolude tõttu lükkub avamine päeva võrra edasi.

«Nädalalõpp toob kaasa igal aastal oodatud uudise Pirital – meie spordikeskuse uisuväljak avatakse taas kõigile tritsutajatele! Ootame kõiki harrastusuisutajad jääle esimesi uisutoega tiire tegema või ka tõeliselt särama. Jääl saab kogeda juba praegu talve võlu,» ütles Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Soodsate ilmaolude korral on järgneva nelja kuu jooksul oodata Piritale uisutamist nautima umbes 30 000 inimest. Piritale 1600 ruutmeetri suurune uisuväljak on pealinna üks suuremaid ja asub Pirita jõe kaldal Pirita tervisespordi maja kõrval aadressil Rummu tee 3. Uisuplats on valgustatud ja mängib muusika. Pirita liuväljak on mõeldud harrastusuisutamiseks ja hokit seal mängida ei saa. Kohapealt on võimalik laenutada uiske. Liuvälja kassa ja uisulaenutus asuvad Pirita tervisespordi majas.

Liuvälja üksikkasutuse tund kõigile külastajatele on 4 eurot ning liuvälja perepilet maksab 10 eurot. Uiskude laenutus maksab 5 eurot (soodustus kehtib: eelkooliealised lapsed, õpilased, üliõpilased, pensionärid 3 eurot). Laenutus on avatud kuni kella 20.45.

Alates 1. jaanuarist 2024 muutuvad hinnakirjad kõikides Pirita Spordikeskuse spordibaasides seoses käibemaksumäära muutmisega. Uued hinnakirjad avaldatakse peale nende kinnitamist.

Pirita Spordikeskus asub Rummu tee 3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles