Bussi ja sõiduautode kokkupõrkes sai viga kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänaval põrkusid omavahel kaks autot ja liinibuss.
Veerenni tänaval põrkusid omavahel kaks autot ja liinibuss. Foto: Mihkel Maripuu

Täna õhtupoolikul Tallinnas Veerenni tänaval toimunud liinibussi ja kahe sõiduauto kokkupõrkes sai vigastada kaks inimest, kes toimetati haiglaravile.

«Veidi enne kella 17 paiskus Tallinnas Veerenni tänaval buss vastassuunavööndisse ning põrkas kokku Honda ja Volkswageni sõiduautodega,» rääkis politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Mihkel Loide Postimehele.

Liinibuss Scania K 270, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega 54-aastane Vassili, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastuliikunud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega 25-aastane Viljar, täpsustas siseministeerium.

Saadud löögist paiskus Volkswagen omakorda otsa tagasõitnud sõidukile Škoda Praktik, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega 28-aastane Ilja.

Volkswageni kõrvalistmel viibinud 29-aastane Alar ning Škoda kõrvalistmel viibinud 22-aastane Maria toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglase. Nende vigastused on selgitamisel.

Sõidutee oli kuiv ja kaetud asfaltkattega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles