FOTOD Narva-Jõesuus hukkus elumaja põlengus mees

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy
Elumaja põleng Narva-Jõesuus.
Elumaja põleng Narva-Jõesuus. Foto: Päästeamet

Pühapäeva õhtul puhkes Narva-Jõesuus J. Poska tänaval elumajas tulekahju, milles hukkus vanem mees.

 

26. novembril kell 17.09 teatati häirekeskusele põlevast majast. Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Narva-Jõesuu, Narva, Sillamäe, Jõhvi päästekomandodest ning Jõhvi välijuht ja kiirabi.

Päästjate kohale jõudes selgus, et kahekordse puidust kortermaja esimese korruse korterid põlesid lahtise leegiga, leegid olid aknast väljas. Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse majja ja alustasid võimalike kannatanute otsimist ja tulekahju kustutamist.

Päästetööde käigus leiti esimese korruse korterist elumärkideta mees. Ta toodi korterist välja ja anti üle kiirabile, paraku meedikutel mehe elu päästa ei õnnestunud.

Elumaja põleng Narva-Jõesuuus.

Päästeamet

 

Päästjad panid tule levikule piiri kella 23.32-ks, järelkustutustööd veel jätkuvad.

Päästetöö juhi esialgsel hinnangul võis tulekahju põhjus olla seotud ahju kütmisega, kuid tulekahju täpsemad asjaolud ja tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Käesoleval aastal on tulekahjus hukkunud juba 34 inimest. Läbivaks probleemiks on traagiliste õnnetuste puhul olnud hooletus suitsetamisel, samuti elupäästva suitsuanduri puudumine või selle mittetöökorras olek.

Päästeamet juhib tähelepanu, et töökorras suitsuandur aitab tulekahjust märku anda veel tema varajases etapis, hoides sellega ära kurvad tagajärjed. Nädalavahetusel vanavanemaid külastades aita ka neil veenduda, et nende suitsuandur on töökorras.

Ühtlasi rõhutab päästeamet, et suitsuandurit tuleb kontrollida vähemalt üks kord kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles