President pole ikka päris terveks saanud

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Alar Karis.
Alar Karis. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

President Alar Karis teatas sotsiaalmeedias, et novembri algul teda tabanud viirusinfektsioon pole veel kadunud ja seetõttu palus edasi lükata kohtumise parlamendierakondade juhtidega.

«Novembri esimeses pooles sai mind kätte viirusinfektsioon, mis polegi veel päriselt seljatatud. Arstide soovitusel pean tegema läbi kiired uuringud,» teatas Karis ja lisas, et palus edasi lükata tänaseks kavandatud kohtumise parlamendierakondade esindajatega.

8. novembril teatas president, et sügisene viirusnakkus on ka tema kätte saanud. «Eri nakkused levivad hetkel üsna jõudsalt ning on vastutustundlik näost näkku kohtumisi vältida. Rahu ja turgutust kõigile, keda hiiliv hooajaline nakkus on kätte saanud. Hooligem endast ja teistest,» manitses Karis.

Toona pidi president kohtuma Läti peaministriga, kuid haigestumise tõttu jäi kohtumine ära. 

Möödunud nädala lõpus ütles Karis ERRile, et ta võib hakata riigikogus usaldushääletusega vastu võetud seadusi tagasi lükkama, kui need pole seotud riigieelarve kinnitamisega. President nimetas riigikogus jätkuvat vastasseisu koalitsiooni ja obstruktsiooni jätkava opositsiooni vahel piinlikuks ning rõhutas, et selle saab lahendada ainult riigikogu ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles