KRIMI Koerarööv Lasnamäel: «Kas olete valmis maksma tema eest lunaraha?»

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
12-aastane tüdruk läks koos koeraga sõbrannat bussi peale saatma. Mõned minutid hiljem röövis Vitali Nikolajev talt vägivalda kasutades koera. 
12-aastane tüdruk läks koos koeraga sõbrannat bussi peale saatma. Mõned minutid hiljem röövis Vitali Nikolajev talt vägivalda kasutades koera. Foto: Kohtutoimik

Jaapani päritolu Akita Inu tõugu koera jagatud omandiõigus kahe pere vahel pööras omanikud põhjalikult tülli. Vaidlus looma kuuluvuse üle lõppes eelmise aasta suvel koera vägivaldse röövimisega 12-aastaselt tüdrukult ning ühe noormehe kaheaastase tingimisi vangistusega.

7. juulil 2022 astus Tallinnas Lasnamäel 12-aastane Katja (nimi muudetud) Raadiku tänava kortermaja trepikojast välja, et saata külas olnud sõbranna bussipeatusesse. Rihma otsas oli neiul kaasas viieaastane koer Akina. Sõbranna läks bussi peale ja Katja jalutas koos koeraga edasi.

«Maja juures tuli minu juurde mingisugune noormeeste seltskond ja nad küsisid, kas see on minu koer ja palju ta maksab. Vastasin, et ma ei tea, kuna ema ostis ta. Siis hakkas üks karjuma, et sa valetad, see on minu tütarlapse koer! Nad küsisid, kas mu ema on valmis maksma koera eest lunaraha, vastasin, et ma ei tea. Siis nad ütlesid, et kujuta ette, kui me võtame praegu sult selle koera ära, ma ütlesin, et sellist asja ei juhtu,» kirjeldas tüdruk politseiuurijale juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles