VIDEOREPORTAAŽ Kas Tallinnas on võimalik kuiva jalaga pärale jõuda? (2)

Copy
Külastatud tänavatest ilmselt kõige trööstitum oli Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval, kus ühel pool teed oli kõnnitee pea läbimatu.
Külastatud tänavatest ilmselt kõige trööstitum oli Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval, kus ühel pool teed oli kõnnitee pea läbimatu. Foto: Madis Veltman

Ehkki paljude arvates on olukord Tallinna kõnniteedel katastroofiline, näitas Postimehe ringkäik, et tegelikult on enamik kõnniteid läbitavad ning üldpilti võib nimetada rahuldavaks.

On kohti, kus jalgsi liikumine on üsna raske, kuid enamjaolt on vähemalt suuremate tänavate kõnniteed puhastatud. Samas tuleb tõdeda, et eakate jaoks on olukord ilmselt keerulisem, sest enamikus kohtades on kinnitallatud lume all jääkiht. Lisaks võib liiklemine keeruliseks osutuda ratastooli või lapsevankriga.

Lisaks lumele oli ka paljudel hoonetel näha suuri jääpurikaid, kuid nii mõnigi majaomanik oli kõnniteele pannud vastava hoiatussildi. Näiteks Luise tänaval olid otse kõnnitee kohal suured jääpurikad, mis ei olnud märgistatud. Vanalinnas jällegi oli purikaid märgistatud rohkem.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles