Kristiine linnaosa tänas abipolitseinikke ja vabatahtlikke päästjaid

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Kristiine abipolitseinikud ja vabatahtlikud päästjad, Lilleküla päästekomando pealik Hengo Metsaru, Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna Mustamäe-Kristiine piirkonna grupi juht Kristel Ulp ning Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.
Kristiine abipolitseinikud ja vabatahtlikud päästjad, Lilleküla päästekomando pealik Hengo Metsaru, Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna Mustamäe-Kristiine piirkonna grupi juht Kristel Ulp ning Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Kristiine linnaosa valitsus tänas ja tunnustas abipolitseinikke ja vabatahtlikke päästjaid, kes panustasid sel aastal turvalisuse tagamisse enam kui 7000 töötundi.

Traditsioonilisel tänuvastuvõtul andis linnaosavanem Jaanus Riibe tänukirja 25 tublimale abipolitseinikule ja vabatahtlikule päästjale. Esiletõstmist väärivad päästjana ühisvalves (septembri seisuga) 1228 vabatahtlikku töötundi teinud Henri Porila ja abipolitseinikud Ilja Karasjov ja Risto Kulderknup, kes osalesid aasta jooksul (septembri seisuga) politseitegevuses kokku vastavalt 624 ja 608 tundi.

Riibe rõhutas, et abipolitseinike ja vabatahtlike päästjate panus linnaosa turvalisuse parandamisse on väga tähtis. «Mul on hea meel, et leidub inimesi, kes hoolivad sellest, et elu meie ümber oleks turvalisem, ja on valmis ise vabatahtlikuna selle nimel tegema tööd,» ütles Riibe. «Seejuures tuleb rõhutada, et abipolitseinikud ja vabatahtlikud päästjad teevad seda oma teise valdkonda kuuluva põhitöö kõrvalt, vaba aja arvelt.»

Riibe lisas, et muude kriiside taustal muutub iga kodaniku panus ühiskonna heaolusse üha olulisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles