Las Vegase ülikoolilinnakus sai tulistamises surma kolm inimest

Copy
Politseinikud sündmuskohal.
Politseinikud sündmuskohal. Foto: ALLISON DINNER/Scanpix

Las Vegases asuvas Nevada Ülikooli linnakus kolmapäeval toimunud tulistamises hukkus kolm inimest ja veel üks on kriitilises seisundis vigastada, teatas politsei.

Kahtlustatav sai samuti surma.

«Meie sündmuskohal viibivate uurijate sõnul on meil kohalikus haiglas kolm surnud inimest. Veel üks ohver kriitilises seisundis,» kirjutas Las Vegase politsei sotsiaalmeedias.

«Rünnakus kahtlustatav on samuti surnud,» lisati teadaandes.

Politsei täpsustas, et vastas hädakõnedele ülikoolilinnakust keskpäeva paiku. Avalduse kohaselt tulistati linnakus vähemalt kahes kohas.

Telekaadritelt võis näha suurt hulka politsei sõjaväestiilis sõidukeid tõkestusliinide lähedal. Samuti kümneid noori inimesi, keda linnakust välja eskorditi.

Üks naine rääkis kohalikule meediakanalile KVVU, et kuulis mitmeid laske ja põgenes ülikoolilinnakus asuvasse hoonesse, kust politsei ta hiljem evakueeris.

«Ma sõin just hommikusööki ja siis kuulsin vähemalt kolme lasku. Siis kõlas veel kaks lasku ja siis ilmus kohale politsei. Umbes kahe minuti pärast kõlasid juba uued lasud. Jooksin keldrisse ja siis olime seal 20 minutit peidus,» kirjeldas naine.

Kolm tundi pärast tulistamise puhkemist kutsus ülikool jätkuvalt inimesi üles varju otsima. Ülikooli teadaandes selgitati, et teeb kordamööda tööd iga hoone põhjalikuks läbiotsimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles