Aruküla tapja ühed esimesed sõnad politseinikele: «Ma tapsin Kevini!»

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Aruküla pussitaja Mark Jakob Jakson Harju maakohtus. Noormees tunnistas tapmise politseinikele üles juba kinnipidamisel.
Aruküla pussitaja Mark Jakob Jakson Harju maakohtus. Noormees tunnistas tapmise politseinikele üles juba kinnipidamisel. Foto: Kermo Benrot

Põhja ringkonnaprokurör Natalia Miilvee esitles esmaspäeval Harju maakohtus Arukülas kevadel noormehe tapnud Mark Jakob Jaksoni (18) kohtuprotsessil tõendeid, mis näitasid, et pussitaja teadis sündmuskohalt lahkudes väga hästi, et ta on inimese tapnud ning tunnistas seda kinnipidamisel ka politseinikele.

Avalikustatud tõendite järgi ei andnud 30. aprilli esimestel minutitel vihmasel ööl Aruküla kooli staadionile veel viimastel hetkedel kuni saatusliku noalöögini miski aimu sellest, et asi läheb vägivaldseks ja noor inimene kaotab elu.

Noorte seltskond tarvitas sel kevadööl Aruküla kooli staadionil alkoholi. Tõendite hulgas on ka noorte enda nutitelefoniga tehtud videoklipid, millelt on näha, et õhkkond on pingevaba, noored joovad Captain Morgani rummi ja Koskekorva viina ning ajavad purjuspäi juttu ja ropendavad, nagu selles eas noorukite puhul tavaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles