FOTO Ükskõiksed parkijad tekitavad liikluses kaost

Postimees
Copy
Olukord tänaval halvas liikluse pea pooleks tunniks.
Olukord tänaval halvas liikluse pea pooleks tunniks. Foto: Facebook/Liiklusjärelevalvekeskus

Politsei- ja piirivalveameti liiklusjärelevalvekeskus kirjutas ühismeedias, et kolmapäeval seiskas valesti pargitud auto liikluse pea pooleks tunniks, mistõttu tuletati meelde, et parkides peavad mööda mahtuma ka bussid ja veokid. 

Järelevalvekeskus rõhutas, et sõidukit parkides tuleb veenduda, et sellest ka teised sõidukid mööda mahuvad: «Ära võta piisava ruumi osas aluseks enda sõiduki mõõtmeid, vaid arvesta, et mööda peavad mahtuma ka bussid ja veokid».

«Eile ei soovinud üks roolikeeraja sõidukit parkides arvatavasti lumehange astuda ja selle tulemuseks oli pildil (avafoto) nähtav olukord, kus ühel tänaval oli liiklus pea pooleks tunniks suletud, kuni härra leidis aega tagasi tulla.»

Teates hinnati, et selline tegu võis mõjutada sadade, kui mitte tuhandete inimeste tegemisi, ning üksjagu bussireisijaid pidid edasi liikuma jala. «Autojuhina palun näe oma mätta otsast kaugemale. Mis saab siis, kui sinu pärast ei jõua õigeks ajaks appi pääste või kiirabi?» kirjutas liiklusjärelevalvekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles