Peaminister Kallas haigestus Covidisse, kohtumine Tuski ja Balti kolleegidega jääb ära (29)

Postimees
Copy
Kaja Kallas ja Donald Tusk.
Kaja Kallas ja Donald Tusk. Foto: Omar Havana / AP

Peaminister Kaja Kallase Covidisse haigestumise tõttu jääb ära täna õhtul ja esmaspäeval Tallinnas toimuma pidanud Poola ja Balti peaministrite kohtumine ning Balti peaministrite kolmepoolne kohtumine, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Äsja ametisse nimetatud Poola värske valitsusjuhi Donald Tuski jaoks olnuks külaskäik Tallinnasse tema esimene välisvisiit pärast Brüsselis toimunud Euroopa ülemkogu.

«Nagu paljusid praegusel ajal, sai ka mind kätte Covid. Ärkasin täna väga kehva enesetundega ja test just kinnitas, et Covid see tõepoolest on,» ütles Kallas sotsiaalmeedias.

«Mul on hea meel, et enne haigestumist õnnestus Euroopa ülemkogult tuua ajaloolised otsused, aga südamest kahju, et edasi peab nüüd lükkuma tänaseks plaanitud Poola uue peaministri Donald Tuski esimene välisvisiit, mis pidi toimuma just Eestisse, ja Balti peaministrite homne kohtumine Tallinnas. Ootasin neid kohtumisi väga, aga parata pole midagi,» lisas ta. «Soovin kõigile tervist ja palun hoidke ennast ning oma lähedasi, et saaksite saabuvad pühad rahulikult ja tervena koos veeta.»

Kuna Eesti eesistumine Balti Ministrite Nõukogus lõpeb 2023. aastal, kohtuvad Balti riikide valitsusjuhid järgmine kord juba Vilniuses.

Kommentaarid (29)
Copy
Tagasi üles