Kohus ei lubanud Venemaalt kätte saadud vanglapõgenikku enne tähtaega vabadusse (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Hommik pärast Aleksandr Suhotski põgenemist Tallinna vanglast. Köis ulatus alumise, esimesel korrusel asuva aknani. Mehed ronisid üle okaslindile visatud teki ja libistasid end mööda köit alla. Esimesena läks Suhotski ja talle järgnes Mihhailov. Kolmest linast sõlmitud köis oli piisavalt pikk, et mõlemad jõudsid teiselt korruselt ohutult maapinnale. Edasi läksid põgenikud hoone ja traataia vahelist jalutuskäiku pidi müürini ja ronisid üle traataiavärava.
Hommik pärast Aleksandr Suhotski põgenemist Tallinna vanglast. Köis ulatus alumise, esimesel korrusel asuva aknani. Mehed ronisid üle okaslindile visatud teki ja libistasid end mööda köit alla. Esimesena läks Suhotski ja talle järgnes Mihhailov. Kolmest linast sõlmitud köis oli piisavalt pikk, et mõlemad jõudsid teiselt korruselt ohutult maapinnale. Edasi läksid põgenikud hoone ja traataia vahelist jalutuskäiku pidi müürini ja ronisid üle traataiavärava. Foto: Kohtutoimik

Tallinna ringkonnakohus otsustas jätta enne tähtaega tingimisi vabastamata narkokuriteo eest vanglakaristust kandva Aleksandr Suhotski, kes põgenes kaheksa aastat tagasi üle müüri ronides Tallinna vanglast ja pages Venemaale.

Ringkonnakohus jättis esmaspäeval muutmata Harju maakohtu 31. oktoobri määruse, mis leidis samuti, et Suhotskit ei saa enne tähtaega vabastada.

Ringkonnakohtu hinnangul ei ole põhjendatud Suhotski vabastamine enne tähtaega, kuna tema varasem elukäik ja toimepandud kuritegude asjaolud kaaluvad tema ennetähtaegse vabastamise kasuks rääkivad asjaolud üles.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles