Mõnele ainus jõulukink: Inglipuu täitis tuhandete laste soovid (3)

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Helise 12-aastane tütar soovib jõuludeks kosmeetikatooteid ning 3-aastane Minnie mängubussi. Jõuluõhtul loovad nad kolmekesi ka õige meeleolu: teevad verivorsti, ahjukana, salateid, meisterdavad ise lumehelbeid. Veel käivad nad jumalateenistusel.
Helise 12-aastane tütar soovib jõuludeks kosmeetikatooteid ning 3-aastane Minnie mängubussi. Jõuluõhtul loovad nad kolmekesi ka õige meeleolu: teevad verivorsti, ahjukana, salateid, meisterdavad ise lumehelbeid. Veel käivad nad jumalateenistusel. Foto: Sander Ilvest

Sellest, et keeruline majanduslik olukord jätab põntsu üha rohkematele inimestele, annab muu hulgas aimu selleaastane Maxima Inglipuu heategevuskampaania, kus paljude laste jaoks ongi Inglipuult saadud kink nende ainukene pakk kuuse all.

Kui varem on kingisoove tulnud umbes 2000 vähekindlustatud perede lapselt, siis sel aastal oli neid juba 2359.

Olen teinud kõik oma võimaluste piires, et lapsed saaksid kogeda seda, mida mina ise oma lapsepõlves ei saanud.

36-aastane üksikema Helis

«Mind ei ole keegi õpetanud, kuidas lapsi kasvatada. Ma ei ole seda ise näinud. Aga ma olen kõike püüdnud ise õppida, käinud koolitustel, et lastel oleks hea eeskuju. Olen teinud kõik oma võimaluste piires, et lapsed saaksid kogeda seda, mida mina ise oma lapsepõlves ei saanud,» räägib 36-aastane üksikema Helis, kelle kahe tütre südamesoovid jõuludel tänu headele inimestele täidetud saavad.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles