Kuressaares kadunud mehe tennised leiti jõe kaldalt

BNS
Copy
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver.
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver. Foto: PPA

Lähedased leidsid pühapäeval Põduste jõe kaldalt tennised, mis kuulusid päev varem Kuressaares kadunud 52-aastasele Oliverile, ent meest ennast ei ole politseinikud ja merepäästjad siiani leidnud.

«Vabatahtlikud merepäästjad kontrollisid pühapäeval alusega Põduste ja Tori jõge kuni Kuressaare lahel jää piirini, ent tulemusteta. Lähedased leidsid Põduste jõe kaldalt mehe lumega kaetud tennised,» ütles BNS-ile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Aktiivsetele otsingutele on lisaks politseinikele ja Kuressaare merepäästjatele kaasatud ka vabatahtlikud, kes aitavad meest otsida nii jõel kui maal. Esmaspäeval kontrollisid vabatahtlikud merepäästjad Põduste jõe mõlemalt poolt kallast, lisaks on kaasatud droon. Kadunud mehe otsingud jätkuvad.

Lähedased teatasid pühapäeval politseile, et Oliver lahkus laupäeva õhtul kella 20 paiku kodust ning sellest ajast saati on teadmata, kus mees olla võiks. Meest nähti viimati laupäeva õhtul Kuressaares Heina tänaval kõndimas Põduste jõe poole.

Oliver on umbes 175 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ja helepruunide juustega. Seljas võib tal olla hele T-särk, jalas teksapüksid, peas pleekinud pruunikas-hallikas nokamüts ja jalas tennised.

Politsei palub kõigil, kes on Oliveri kusagil liikumas näinud, sellest teatada häirekeskuse numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles