FOTOD Vähekindlustatud ja koduta inimestele pakuti kirikus jõulurõõmu ja lõunat (3)

Postimees
Copy

Tallinna Oleviste kirikus korraldati neljapäeval koduta ja vähekindlustatud inimestele kontsert ning jumalateenistus, kus pakuti ka lõunat.

Oleviste Hoolekanne korraldab koduta ja vähekindlustatud inimeste jõulupuud juba paarkümmend aastat. «Inimesed, kes on puuduses, soovivad samuti jõulurõõmust osa saada, koos jõulumuusikat kuulata, suhelda ja jõulusõnumit kuulda. Hea meelega tullakse tasuta jõulukontserdile ning jõululõunale varjupaikadest ja vähekindlustatud inimeste sotsiaalkodudest. Aga samuti tullakse kodudest, kus kogetakse puudust. Meil käivad lastega pered, kes vajavad reaalselt toiduabi,» ütles Oleviste Hoolekande asutaja Riina Solman (Isamaa).

Ta nentis, et elukalliduse tõus ja tööpuuduse kasv on pannud paljud seni toimetulevad leibkonnad ja perekonnad raskesse olukorda ning puudust kogevaid inimesi, kes toiduabi vajavad, on varasemaga võrreldes enam.

«Seepärast pakkus Oleviste Hoolekanne selgi talvel jõulurõõmu koduta ja vähekindlustatud inimestele, korraldades jõulukontserdi ning pakkudes jõululõunat. Igale inimesele on Oleviste Hoolekande poolt ka kommipakk varutud,» ütles Solman.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles