Leiti Kuressaares üle nädala kadunud mehe mobiiltelefon

BNS
Copy
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver.
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver. Foto: PPA

Politsei tegi kindlaks, et nädalavahetusel Kuressaarest leitud mobiiltelefon kuulub vahetult enne jõule kadunuks jäänud 52-aastasele Oliverile, ent meest ennast ei ole seni leitud.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Andres Märtin ütles BNSile, et nädalavahetusel ja esmaspäeval jätkusid mehe otsingud Põduste jõe piirkonnas.

«Vabatahtlikud kontrollisid ala drooniga ja politseipatrull kontrollis samuti iga päev seda piirkonda. Laupäeval sai politsei teate, et üks inimene leidis Veski tänavalt maast mobiiltelefoni, mis on välja lülitatud. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on kadunud Oliveri telefoniga. Ilmselt sulas telefon lume alt välja,» rääkis Märtin.

Teisipäeval jätkuvad Oliveri otsingud Põduste jõel ja selle lähedal. Jõe kaldaid kontrollitakse üle otsingukoeraga ja jõe peal käivad sonariga otsingud.

Lähedased teatasid 24. detsembril politseile, et Oliver lahkus eelmisel õhtul kella 20 paiku kodust ning sellest ajast saati on teadmata, kus ta olla võiks. Meest nähti viimati 23. detsembri õhtul Kuressaares Heina tänaval kõndimas Põduste jõe poole.

Politseinikud ja vabatahtlikud leidsid nädal tagasi Põduste jõe lähedalt Oliveri sviitri, fliisi ja särgi.

Oliver on umbes 175 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ja helepruunide juustega. Seljas võib tal olla hele T-särk, jalas teksapüksid, peas pleekinud pruunikas-hallikas nokamüts ja jalas tennised.

Politsei palub kõigil, kes on Oliveri kusagil liikumas näinud, sellest teatada häirekeskuse numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles