NÄDALA PERSOON Aastaid Soomes elanud Romi Hasa: Eesti meedia unustas mind. Heas mõttes! (3)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Vaimse tervise muredega rinda pistnud Romil on kergemaks ja õnnelikumaks eluks üllatavalt lihtne retsept: «Ära mõtle üle!» Telenägu elab enda sõnul päev korraga ja pisiasjade üle ammu enam ei vingu.
Vaimse tervise muredega rinda pistnud Romil on kergemaks ja õnnelikumaks eluks üllatavalt lihtne retsept: «Ära mõtle üle!» Telenägu elab enda sõnul päev korraga ja pisiasjade üle ammu enam ei vingu. Foto: Tairo Lutter

Üheksakümnendatel noore neiuna tele- ja raadiomaastikul kanda kinnitanud Romi Hasa (46) pühkis üle kümne aasta tagasi kodumaa tolmu jalgadelt ja elas Soomes. Ega naljalt meenugi toonaseid nägusid, kes pärast pea kümmet aastat eduka comeback'i teevad ja jätkavad karjääri pooleli jäänud rajalt.

Kolme nooruki ema juhib sellest nädalast Kanal 2s igal argipäeval hommikusaadet. Ta meenutab, kust ta teekond toona alguse sai: «Kui Mihkel Raud poleks restoranilauas mulle seda öelnud...» meenutab Hasa ühte intervjuud Postimehe noore suvereporterina.

Uuest aastast andis Romi Kuku raadio hommikusaate ühe juhi koha mulle üle ja paar tundi pärast tema esimest telesaadet ja minu esimest raadiosaadet võtame ühed latte-kohvid ja sätime end diivanil mugavasse asendisse.

Milleks on vaja «Telehommikut» ETV «Terevisiooni» kõrvale konkureerima?

Minu loogika järgi on pigem olnud imelik ja põhjendamatu see, et

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles