Lillemüüja julm mõrvar läheb 15 aastaks vangi (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Dmitri Voronin väitis Harju maakohtus, et tappis naise punase kärbseseene joobes ja hetke ajel, kuid kohtu hinnangul viitasid tõendid sellele, et tapmine oli hoolega ette valmistatud.
Dmitri Voronin väitis Harju maakohtus, et tappis naise punase kärbseseene joobes ja hetke ajel, kuid kohtu hinnangul viitasid tõendid sellele, et tapmine oli hoolega ette valmistatud. Foto: Madis Veltman

Harju maakohus mõistis esmaspäeval 15 aasta pikkuse vanglakaristuse mehele, kes tappis aasta tagasi julmalt ja ettekavatsetult tuttava Lasnamäe lillepoe müüja Irina.

Kohus mõistis 29-aastase Dmitri Voronini süüdi selles, et ta varitses mullu 16. jaanuaril Lasnamäel kaubanduskeskuse juures, kus 54-aastane Irina lillepoe müüjana töötas. Kui naine pärast tööpäeva lõppu oma auto juurde tuli ja sisenes, istus ootamatult autosse ka Voronin.

Mees sundis naist sõitma kõrvalisele tühermaale ning käskis tal seal sõidukist väljuda. Voronin kägistas tühermaal ohvrit, lõi teda ning tekitas muud vaimset ja füüsilist piina, kuni ohver suri. Irina surnukeha leiti 18. jaanuari hommikul Narva maantee äärest tühermaalt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles