Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses 57-aastane mees

Postimees
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustreeriv.
Leinaküünal. Pilt on illustreeriv. Foto: Visionalmedia

Häirekeskus sai esmaspäeval kell 18.55 teate liiklusõnnetusest Pärnumaal Põhja-Pärnumaa vallas Libatse külas, kus esialgsetel andmetel põrkasid omavahel kokku veoauto Man ja sõiduauto Citroen Berlingo. Raskes liiklusõnnetuses hukkus sõiduautot juhtinud mees.

Lliiklusõnnetus juhtus Põhja-Pärnumaa vallas Libatse külas, kus esialgsetel andmetel keeras Valgu teel liikunud sõiduauto Citroen Berlingo ette peateel ehk Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel sõitnud veoautole Man, mida juhtis 54-aastane mees. Liiklusõnnetuses sai raskelt viga sõiduautot juhtinud 57-aastane mees, kes hukkus sündmuskohal. Sõiduki kaasreisija, 65-aastase naise viis kiirabi haiglasse. Veokijuht oli kaine, juhtimisõigusega ja tema õnnetuses viga ei saanud. Sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

«Tuletame liiklejatele meelde, et teeolud on Eesti teedel jätkuvalt keerulised. Liiklemist muudavad raskemaks külmakraadid, libedus, lumesadu ja tuisk. Palume kõigil liiklejatel varuda sihtkohta jõudmiseks aega ja kannatust. Oluline on arvestada talviste teeoludega – valida teeoludele vastav sõidukiirus, vältida möödasõite ja hoida pikivahet,» selgitas Pärnu jaoskonna välijuht Eivo Evertsoo. 

Õnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustanud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles