Kaja Kallas: haridusminister nõuab minult 50 miljonit, aga seda mul ei ole (26)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Poolteise tunniga ei suutnud valitsuspartnerid eile õpetajate palganõude lahenduses kokkuleppele jõuda ja pressikonverentsil olid haridus- ja teadusminister Kristina Kallase (vasakult), peaminister Kaja Kallase ja siseminister Lauri Läänemetsa näod üsna hapud.
Poolteise tunniga ei suutnud valitsuspartnerid eile õpetajate palganõude lahenduses kokkuleppele jõuda ja pressikonverentsil olid haridus- ja teadusminister Kristina Kallase (vasakult), peaminister Kaja Kallase ja siseminister Lauri Läänemetsa näod üsna hapud. Foto: Tairo Lutter

Kui haridusminister peab õpetajate kriisi tõesti prioriteediks, tuleb tal raha leida oma ministeeriumist, mitte küsida seda peaministrilt, ütles peaminister Kaja Kallas (RE) eile.

Haridus- ja teadusministri Kristina Kallase (Eesti 200) ja siseminister Lauri Läänemetsa (SDE) sõnul vaidlesid valitsuspartnerid eile poolteist tundi hariduskriisi lahenduste üle, kuid läksid laiali kokkuleppele jõudmata.

«Samal ajal, kui meil ei ole kokkulepet 400 miljoni euro kohta, et kas kogume selle maksutõusu või kärbetega, pannakse ette teha suuremaid kulutusi ehk teeme augu suuremaks,» kommenteeris Kaja Kallas. «See on väga ebaloogiline.»

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles