Eksinud liinibuss murdis Tallinnas puu

Postimees
Copy
Eksinud liinibuss murdis Tallinnas tagurdades puu.
Eksinud liinibuss murdis Tallinnas tagurdades puu. Foto: Postimees

Postimehele vihjati, et täna ennelõunal sõitis liinil number 31 liikunud liinibuss maha 21. keskkooli lähistel kasvanud mõnemeetrise puu. Vahejuhtum olevat leidnud aset tagurdamise käigus.

Tallinna linnavalitsuse kommunikatsiooniteenistusel esialgu õnnetusest infot ei olnud. Siiski hakati asja uurima ning AS-i Tallinna Linnatransport teenindusdirektor Hannes Falten sai peagi kinnitada, et buss sõitis puu maha tõepoolest. «Bussil ühtegi välist vigastust pole ja bussijuht kokkupõrget puuga ei tajunud,» kommenteeris Falten. «Seetõttu polnud seda intsidenti ka meie operatiivinfos. Vaatasime pardakaamera salvestused üle ja vestlesime juhiga. Tavapäratu olukord oli tingitud sellest, et buss eksis marsruudilt ning juht soovis selle vea parandamiseks bussi ümber pöörata. Selle manöövri käigus tagurdas ta haljasribal kasvanud puule otsa.»

AS Tallinna Linnatransport on lubanud võtta ühendust Tallinna keskkonna- ja kommunaalametiga ning kavatseb leppida puu asendamisega tekkivate kulude hüvitamises kokku. «Talvel ilmselt uut puud istutama ei hakata ning need tööd jäävad tõenäoliselt kevadeks või suveks,» ütles Falten.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles