Keskkonnaamet palkab riietuse spetsialisti (13)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Keskkonnaameti inspektorid saavad peagi uue, rohelise vormiriietuse.
Keskkonnaameti inspektorid saavad peagi uue, rohelise vormiriietuse. Foto: Marko Saarm

Keskkonnaamet otsib töökuulutusega riietuse spetsialisti, kelle ülesanne on töö- ja vormiriietuse vajaduste väljaselgitamine ja riiete üle arvestuse pidamine. Kuigi töökuulutus paneb majanduslanguse ja kärpeuudiste taustal kulme kergitama, ei ole ameti peadirektori Rainer Vakra sõnul tegemist uue ametikohaga ning keskkonnaametnikel on vormiriietus juba ammu olemas.

Vakra ütles Postimehele, et keskkonnaamet otsib tõesti asjalikku inimest, kes suudaks korraldada ameti välitööde tegijate varustamise vajalike vormiriietega ning teha seda sujuvalt ja raiskamiseta.

«Tegu pole uue ametikohaga, sest vormi- ja tööriietust on keskkonnaameti inspektorid ja välitöödel toimetavad spetsialistid alati kasutanud. Ja nagu kõigil vormirõivaid haldavatel asutustel politseist kaitseväeni on selleks vaja spetsialisti meilgi. Juba ammu enne kärpeuudiseid tehtud üleminekuplaanides oli oluline roll säästlikul üleminekul uuele vormile – me ei vaheta vormi- ja töörõivaid välja ühekorraga, vaid järk-järgult vastavalt vanade rõivaste kulumisele,» rääkis Vakra.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles