Lasnamäel pussitas naine teist naist ja vigastas sekkunud meest (9)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Uuendatud 6. veebruar 2024, 17:02
Copy
Perevägivald on üks sagedasemaid väljakutsete põhjuseid
Perevägivald on üks sagedasemaid väljakutsete põhjuseid Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeva õhtul pussitas 20-aastane naine Lasnamäel, Paasiku tänaval 53-aastast naist ning vigastas meest, kes pealtnägijana juhtumile vahele astus. 

Postimehele laekunud vihje sõnul leidis teisipäeva õhtupoolikul Paasiku tänaval aset juhtum, kus kortermajade vahel pussitati ühte naist selga ning seda pealt näinud mees läks vahele ja sai samuti vigastada. 

Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Reelika Ratassepp kinnitas Postimehele, et säärane vahejuhtum leidis aset ning PPA on alustanud kriminaalmenetlust 20-aastase naise suhtes, kes esialgsetel andmetel ründas esmaspäeva õhtul Lasnamäel noaga 53-aastast naist. «Kannatanu sai rünnaku käigus mitmeid torkehaavu ja toimetati PERHi ravile. Juhtumi käigus sai kergemaid vigastusi ka meesterahvas, kes nägi noarünnakut pealt ja sekkus. PPA pidas 20-aastase naise sündmuskohal kinni,» ütles ta. 

Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse alanud kriminaalmenetluses, mida viib Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtimisel läbi PPA Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talitus.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles