Suure-Jaanist leiti poodult nelja-aastane laps ja tema isa

Sakala
Copy
Suure-Jaanis jäid peremeest ja peretütart leinama kass Miki, kes leidis kolmapäeval endale juba uue kodu, ja koer Bella.
Suure-Jaanis jäid peremeest ja peretütart leinama kass Miki, kes leidis kolmapäeval endale juba uue kodu, ja koer Bella. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa vaikse Suure-Jaani elanik avastas teisipäeval naabri eramu kõrvalt kuurist pooduna 44-aastase mehe ja tema nelja-aastase tütre. Esialgsetel andmetel oli mõlema elu lõppenud mehe käe läbi.

Eile, mõni päev pärast traagilist sündmust oli hoovil rahulik. Maja aia taga seisis auto, mida peremees oli müünud juba paar kuud. Hoovis liikusid lidus kõrvadega segavereline koer Bella ja punakarvaline näuguv kass Miki, kellele leiti kolmapäeval juba uus kodu.

Naabrimehel, kes isa ja tütre päev hiljem kuurist oli avastanud, tulid kolmapäeva ennelõunal ajakirjanikuga vesteldes pisarad silma. Ta ütles, et vaatepilt oli olnud nii õudne, et ta ei tahaks enam selle õnnetu maja juurde minnagi, aga peab peremehest maha jäänud koerale ja kassile süüa viima, kuni neile uus kodu leitakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles