ARUANNE LUGEJALE Videolood, mis lähevad korda ja teevad maailma paremaks

Postimees
Copy
Aasta video ja parim animatsioon. Tuimalt üle: liiklusrikkumised Tallinnas Narva maantee ja Pronksi tänava vastavatud ristmikul.
Aasta video ja parim animatsioon. Tuimalt üle: liiklusrikkumised Tallinnas Narva maantee ja Pronksi tänava vastavatud ristmikul. Foto: Madis Veltman

Kanal 2 uue hommikuprogrammi toimetaja ja Tõnissoni auhindade videolugude žürii esimees Kajar Kase nendib, et Postimehes tehakse väga eriilmelisi videolugusid/videoprojekte. Väga head tööd tehakse videoformaadiga nii Postimehe majas Tallinnas, aga eriti tänuväärselt ka maakonnalehtede toimetustes, mis kindlasti rikastab Postimehe lugeja, aga näiteks ka «Telehommiku» Postimehe uudiste vaataja pilti Eestist.

Kajar Kase arvamust kinnitab nomineeritud tööde valik: Tartu Postimehest Jürgen Puistaja 1990ndate nostalgiavideote sari, Postimees TV saatesari «Mis uudist?», mille produtsendiks Mart Normet ja Rasmus Puksmann ja saatejuhtideks Normetiga koos Loora-­Elisabet Lomp ja Brita-Maria Alas ning Madis Veltmani võidutöö «Rikkumised Narva mnt ja Pronksi tn ristmikul».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles