INTERVJUU Politsei sai Läänemaalt leitud imiku kehalt võimaliku ema DNA (11)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Haapsalu politseijaoskonna menetlusgrupi juhi Vello Palmitsa sõnul kontrollib politsei kõiki imiku juhtumi kohta laekunud vihjeid, mida on praeguseks tulnud juba kümneid.
Haapsalu politseijaoskonna menetlusgrupi juhi Vello Palmitsa sõnul kontrollib politsei kõiki imiku juhtumi kohta laekunud vihjeid, mida on praeguseks tulnud juba kümneid. Foto: Sander Ilvest

Politsei leidis Läänemaal Suure-Lähtrus leitud surnud imiku kehalt DNA proovi, mis võib kuuluda lapse ilmale toonud emale. Kuna ei saa välistada, et lapse sünnitanud ema võis langeda ise kuriteo ohvriks ja laps võeti talt jõuga ära, uurib politsei ka versiooni, et leitud DNA võib kuuluda hoopis kellelegi kolmandale.

Haapsalu politseijaoskonna menetlusgrupi juht Vello Palmits ütles intervjuus Postimehele, et politsei on saanud juhtunu kohta inimestelt kümneid vihjeid, mida kõiki kontrollitakse. Kuigi vihjed ei ole seni lapse ema tuvastada aidanud, on politsei kontrollkäikudega tuvastanud mitu abivajavat lapseootel ema, kelle puhul on olnud vajalik sotsiaaltöötajate sekkumine.

Surnud imiku juhtumiga seoses on meediast läbi käinud palju infomüra, palun rääkige, mida on politsei seni teinud ja mis on juhtunu kohta teada?

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles