FOTOD JA VIDEOD Kristiine keskuse ulatuslik põleng sai alguse mööblilaost (6)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Uuendatud 21. veebruar 2024, 21:42
Copy
  • Päästeamet palub ümbruskonnas elavatel inimestel uksed ja aknad sulgeda!
  • Võimalusel palub päästeamet vältida piirkonnas viibimist.

Häirekeskus sai kolmapäeva pärastlõunal teate põlengust Kristiine kaubanduskeskuses, kohale saabunud enam kui kümme päästekomandot ja vabatahtlikud said tule kontrolli alla kell 17.47.

Päästeameti pressiesindaja ütles Postimehele, et põleng puhkes kaubanduskeskuse raudteepoolses laohoones. Kristiine Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul oli tulest haaratud sisustuskaupade ladu, kuid suits levis ka keskuse teenindusaladele.

Keskuses viibinu rääkis Postimehele, et keegi ei olnud paanikas, kõik keskuse külastajad tegutsesid tuleohutusreeglite ja eeskirjade järgi. 

Maaroosi andmetel said esialgse hinnangu järgi kahjustada keskuse esimesel korrusel asuvad Jyski, Euronicsi ja Klicki kauplus, mis jäävad mõneks ajaks suletuks. «Suits levis keskuses ka mujale, tegeleme aktiivselt siseõhu kvaliteedi taastamisega ning täpsem kahju on hindamisel,» lisas ta.

Maaroos avaldas tunnustust keskuses töötanud inimestele ning turvateenistusele, kes reageerisid tuletõrjealarmile ja juhatasid külastajad kiiresti majast välja. «Ja aitäh päästeameti töötajatele, kelle kiire ja operatiivne töö päästis keskuse hullemast,» ütles ta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles