Männiku tee saab tänavu korda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Sõjamäe tänav on lagunenud teekatte tõttu juba kolmandiku võrra kitsamaks muutunud.
Suur-Sõjamäe tänav on lagunenud teekatte tõttu juba kolmandiku võrra kitsamaks muutunud. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna suuremate tee-ehitusobjektide seas on küll Männiku tee lõpulõik, kuid puudub autojuhtide uueks õudusunenäoks kujunenud Suur-Sõjamäe tänav.


Tänavustest suurematest teeobjektidest valmib esimesena Nõmme tee ja Kotka tänava vaheline Tedre tänava lõik, kus mullu alustatud tööd lõpetatakse juuni lõpuks. Õismäe tee siseringi rekonstrueerimistööd kestavad aprillist augustini.

Sel aastal rekonstrueeritakse ka Männiku tee viimane osa Valdeku tänavast linna piirini, tööd kestavad juunist oktoobrini. Koostöös Viimsi vallaga tehakse ajavahemikus juunist oktoobrini korda Ranna tee.

Juulist oktoobrini läbib kapitaalremondi Soo tänav. Pallasti tänava lõik Majaka ja Valge tänava vahel tehakse korda ajavahemikus juunist oktoobrini. Vindi tänava rekonstrueerimistööd kestavad juulist oktoobrini.

Kohutavas seisukorras on ka Suur-Sõjamäe tänav pärast Smuuli tee ristmikku. Seal on lagunenud asfaltkatte tõttu praegu üks kolmandik teest suletud. Küsimusele selle kohta, millal seal teeremontijaid näha võib, jättis linna pressiteenistus delikaatselt vastamata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles